Kecskesajtos újhagymaleves, grillezett kenyérrel

Hozzávalók, kecskesajtos újhagymaleves, grillezett kenyérrel

20 dkg újhagyma
5 dkg vaj
2 dkg liszt
2 evőkanál olívaolaj
1 db bagett
10 dkg kecskesajt
4 dl zöldség alaplé
1 dl tejszín

 

Kecskesajtos újhagymaleves, grillezett kenyérrel

Kecskesajtos újhagymaleves, grillezett kenyérrel

 

A kecskesajtos újhagymaleves, grillezett kenyérrel recept elkészítése

 

A hagymalevesek remek találmányok, markáns ízhatással bírnak. Ez most újhagymából készül, próbálják ki ezt a variációt is!

Az újhagymát nagyobb darabokra vágjuk, és vajon lepirítjuk, majd liszttel megszórjuk.

Ezután engedjük fel a zöldségalaplével, és tejszínnel finomítjuk. Így együtt körülbelül 40 percig forraljuk, közben ízesítjük sóval, borssal, végül turmixgépben pürésítjük.

Olívaolajon pirítjuk meg a szeletekre vágott bagettet, majd természetesen leszárítjuk és így kerül rá a kecskesajt, majd szalamanderben rápirítjuk. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Még több hagymás receptért kattintson ide!

Cím
recipe image
Recept neve
Kecskesajtos újhagymaleves, grillezett kenyérrel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.