Kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel

A kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel recept hozzávalói

20 dkg újhagyma, 5 dkg vaj, 2 dkg liszt, 2 evőkanál olívaolaj, 1 db bagett, 10 dkg kecskesajt, 4 dl zöldség alaplé, 1 dl tejszín

Kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel

Kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel

 

A kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel recept elkészítése

 

A hagymalevesek remek találmányok, markáns ízhatással bírnak. Ez most újhagymából készül, nézzék meg, hogyan, és természetesen próbálják ki ezt a variációt is!

Most azzal kezdünk, hogy az újhagymát nagyobb darabokra vágjuk, és vajon lepirítjuk, majd liszttel megszórjuk.

Ezután engedjük fel a zöldségalaplével, és tejszínnel finomítjuk. Így együtt körülbelül 40 percig forraljuk, közben ízesítjük sóval, borssal, végül turmixgépben pürésítjük.

Olívaolajon pirítjuk meg a szeletekre vágott bagettet, majd természetesen leszárítjuk és így kerül rá a kecskesajt, majd szalamanderben rápirítjuk. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

 

Még több hagymás receptért kattintson ide!

 

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.