Kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel

A kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel recept hozzávalói

20 dkg újhagyma, 5 dkg vaj, 2 dkg liszt, 2 evőkanál olívaolaj, 1 db bagett, 10 dkg kecskesajt, 4 dl zöldség alaplé, 1 dl tejszín

Kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel

Kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel

 

A kecskesajtos újhagymaleves kenyérrel recept elkészítése

 

A hagymalevesek remek találmányok, markáns ízhatással bírnak. Ez most újhagymából készül, próbálják ki ezt a variációt is!

Az újhagymát nagyobb darabokra vágjuk, és vajon lepirítjuk, majd liszttel megszórjuk.

Ezután engedjük fel a zöldségalaplével, és tejszínnel finomítjuk. Így együtt körülbelül 40 percig forraljuk, közben ízesítjük sóval, borssal, végül turmixgépben pürésítjük.

Olívaolajon pirítjuk meg a szeletekre vágott bagettet, majd természetesen leszárítjuk és így kerül rá a kecskesajt, majd szalamanderben rápirítjuk. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

 

Még több hagymás receptért kattintson ide!

 

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide!

Ha körülnéznének húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Nézzenek körül, válasszanak, készítsék el a kedvükre való receptet. Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kecskesajtos újhagymaleves, grillezett kenyérrel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.