Krémleves hagymából

Hozzávalók, krémleves hagymából

  • 4 db nagy fej vöröshagyma,
  • 1 evőkanál vaj,
  •  2 evőkanál olívaolaj,
  • só,
  • bors,
  • 5 dl húsleves,
  • szerecsendió,
  •  chili,
  •  1,5 dl főzőtejszín,
  •  pirított kenyérhasáb,
  • reszelt sajt

 

Krémleves hagymából

Krémleves hagymából

 

A krémleves hagymából recept elkészítése

4 nagy fej vöröshagymát elkezdtem 1 evőkanál vajon és 2 evőkanál olívaolajon megpárolni. Tulajdonképpen karamellizálni kell, ami a hagymában található természetes cukor hatására meg is történik. Mikor puha lett akkor sóztam,borsoztam és felengedtem 5 dl húslevessel.

Ha kíváncsiak, hogyan fejeződik be a hagymakrémleves elkészítése, akkor látogassák meg az Édes élet egészségesen oldalt!

Jó étvágyat kívánunk!

Kattinson ide egy másik levesreceptért!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Krémleves hagymából
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.