Krémleves zöld fokhagymából

Hozzávalók, krémleves zöld fokhagymából

  • 40 dkg zöld fokhagyma,
  • 10 dkg vaj,
  • 5 dkg liszt,
  • 2 dl tejszín,
  • 2 dl zöldség alaplé,
  • 20 dkg mozzarella sajt,
  • só,
  • bors

 

Krémleves zöld fokhagymából

Krémleves zöld fokhagymából

 

A krémleves zöld fokhagymából recept elkészítése

 

A krémlevesek könnyed hangulatát megdobjuk most a fokhagymával. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recept, a fokhagyma miatt pedig egészséges is. Próbálják ki!

A nagyobb darabokra vágott fokhagymát vajon megpirítjuk, liszttel megszórjuk, alaplével és tejszínnel felengedjük, fűszerezzük, majd kiforraljuk, és turmixgépben pürésítjük. A füstölt mozzarella sajt aktuális árát itt találja.

Mozzarellasajtból galuskaformát szaggatunk, a tányérba tesszük, rámerjük a forró levest. Meleg bagettet adjunk hozzá! Ha szeretnének még további levesreceptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Egy másik különleges leves receptért kattintson ide!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Krémleves zöldfokhagymából, mozzarellagaluskával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.