Lebbencsleves

A lebbencsleves recept hozzávalói

5 dkg szalonna, 20 dkg lebbencstészta, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, kevés kömény, 1-2 db babérlevél, 1 evőkanál fűszerpaprika, 2 l zöldségalaplé, só, bors

Lebbencsleves

Lebbencsleves

 

A lebbencsleves recept elkészítése

 

Abszolúte hagyományos, tartalmas receptet adunk most, kiváló lebbencstésztából. Külön érv mellette, hogy egyszerűen elkészíthető. Nézzék meg, próbálják ki!

Kockára vágjuk a szalonnát, majd lepirítjuk. Mellé tesszük a póréhagymát, a fokhagymát, majd a fűszerpaprikát. Felengedjük az alaplével.

Mi itt, a Mit főzzünk ma? műsorában serpenyőben pirítottuk meg a tésztát, de ezt nyugodtan megtehetik Önök sütőben is, a lényeg, hogy aranybarnára pirítsák meg. Miután ezzel megvagyunk, hozzátesszük a levesünkhöz, kiforraljuk, és készen is vagyunk. A lebbencstésztához aktuális árat itt találnak.

Tartalmas, sűrű pásztorételt kapunk, arra figyeljünk oda, hogy ezt az energiamennyiséget le is dolgozzuk!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Lebbencsleves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.