Medvehagyma krémleves juhsajttal

A medvehagyma krémleves juhsajttal recept hozzávalói

  • 20 dkg friss medvehagyma,
  • 5 dkg vaj,
  • 1 evőkanál liszt,
  • só,
  • bors,
  • 10 dkg krémsajt,
  • 10 dkg juhsajt,
  • kenyér,
  • 1 liter zöldség alaplé
Medvehagyma krémleves juhsajttal

Medvehagyma krémleves juhsajttal

 

A medvehagyma krémleves juhsajttal recept elkészítése

 

A hagymaleves nem újdonság, talán az sem, hogy krémleves készül belőle. Csakhogy van nekünk csodás vadfokhagymánk, azaz medvehagymánk: természetesen azzal fogunk dolgozni! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a vajon lepirítjuk az apróra vágott medvehagymát. Felengedjük zöldségalaplével, és főzzük. A recept friss medvehagymát ír, de tudjuk, hogy a szezonja rövid. Szerencsére vannak már alternatív megoldások, ha medvehagymát szeretnének használni. Aktuális árat itt találnak.

Fűszerezzük sóval, borssal, majd a lisztet krémsajttal kikeverjük, és besűrítjük vele a levest, majd pedig lepürésítjük. A juhsajtot vagy nyersen, vagy fehér kenyérre olvasztva a leves tetején tálaljuk. Készítsék el feltétlenül!

 

A Mit főzzünk ma? levesreceptjei közül itt válogathatnak kedvükre!

 

Itt pedig egy kis válogatás, mi mindenre lehet használni a medvehagymát!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.