Mennyei mustárleves véres hurkával

Hozzávalók, mennyei mustárleves véres hurkával

  • 10 dkg vaj,
  • 5 dkg liszt,
  • 15 dkg mustár,
  • 5 dl zöldség alaplé,
  • 1 evőkanál balzsamecet,
  • 1 dl tejszín,
  • 10 dkg véres hurka,
  • pirított zsemlekocka

 

Mennyei mustárleves véres hurkával

Mennyei mustárleves véres hurkával

 

A mennyei mustárleves véres hurkával recept elkészítése

 

Igazán pikáns levesrecept ez, amúgy a mustár és a hurka nem állnak túl távol egymástól. Ez adta az alapötletet:).

A mustárt a vajon „megugrasztjuk”, hozzáadjuk a lisztet, majd felengedjük forró zöldségalaplével. Tejszínnel finomítjuk, balzsamecettel pikánssá tesszük, és egy sűrű krémlevest kell kapnunk.

Tálaláskor két karika véres hurkát teszünk betétként a leves tetejére, mellé a – talán azt is mondhatnám, az elmaradhatatlan? - pirított zsemlekockát. A véres hurkához aktuális árat itt találnak.

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mennyei mustárleves véres hurkával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.