Mustárleves véres hurkával

A mustárleves véres hurkával recept hozzávalói

  • 10 dkg vaj,
  • 5 dkg liszt,
  • 15 dkg mustár,
  • 5 dl zöldség alaplé,
  • 1 evőkanál balzsamecet,
  • 1 dl tejszín,
  • 10 dkg véres hurka,
  • pirított zsemlekocka
Mustárleves véres hurkával

Mustárleves véres hurkával

 

A mustárleves véres hurkával recept elkészítése

 

Igazán pikáns levesrecept ez, amúgy a mustár és a hurka nem állnak túl távol egymástól. Ez adta az alapötletet. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A mustárt a vajon „megugrasztjuk”, hozzáadjuk a lisztet, majd felengedjük forró zöldségalaplével. Tejszínnel finomítjuk, balzsamecettel pikánssá tesszük, és egy sűrű krémlevest kell kapnunk.

Tálaláskor két karika véres hurkát teszünk betétként a leves tetejére, mellé a – talán azt is mondhatnám, az elmaradhatatlan? - pirított zsemlekockát. A véres hurkához aktuális árat itt találnak.

 

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide!

 

Ha körülnéznének húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mustárleves véres hurkával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.