Narancsos sárgarépa krémleves

Hozzávalók, narancsos sárgarépa krémleves

  • 3 db nagyobb répa,
  • 2 db narancs (héj),
  • 2 db narancs,
  • 2 evőkanál olívaolaj,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • só,
  • bors,
  • 1 lapos evőkanál mézeskalács fűszer,
  • 1/2 szerecsendió (frissen reszelve),
  • 1 liter húsleves,
  • 1 dl tej,
  • 1 dl főzőtejszín

 

Narancsos sárgarépa krémleves

Narancsos sárgarépa krémleves

 

A narancsos sárgarépa krémleves recept elkészítése

 

3 darab nagyobb répát megpucoltam és karikára vágtam. 2 darab narancs héját lereszeltem, majd szintén megszabadítottam a héjától, és kockára vágtam. 2 evőkanál olívaolajon 1 fej apróra vágott vöröshagymát és a répát megpirítottam.

Hozzáadtam a narancsot, sóztam, borsoztam, belekerült 1 lapos evőkanál mézes sütemény fűszerkeverék, 1/2 szerecsendió reszelve és felöntöttem 1 liter húslevessel.

A recept folytatását az Édes élet egészségesen oldalán találják.

Szívesen válogatna sok-sok levesrecept közül? A Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti, kattintson ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Narancsos sárgarépa krémleves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.