Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

A pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből recept hozzávalói

2 db hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 db babérlevél, só, egész bors, 1 csomag petrezselyem, 3 db paradicsom, 1 db póréhagyma, 3 db citrom, 50 dkg tengeri halcsont, 5 g sáfrányos szeklice, 1 kg tenger gyümölcsei mix

 

[brid video="217701" player="11524" title="Mit fzznk ma Pikns halleves mindenfle tengeri herkentybl elzetes"]

 

A pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből recept elkészítése

 

Ha már hozzájutunk a tenger gyümölcseihez, akkor az a minimum, hogy legyen hozzá jó receptünk is. Más, mint a mi halászlénk, természetesen, de a konyhában épp ez a lényeg. Mindent csináljunk egy kicsit másképp, igaz? Nos, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a halalapléhez hideg vízben feltesszük főni a hozzávalókat, és a forrástól számított 5- 10 percig főzzük, majd leszűrjük. A sáfrányos szeklicéhez aktuális árat itt találnak. Igazi különlegesség, megéri az árát!

A tenger gyümölcseit a kockázott paradicsommal és a szeletelt póréval együtt egy lábosba rakjuk. Leforrázzuk a halalaplével, majd 2-3 perc forrás után megszórjuk a durvára vágott petrezselyemmel. A halalaplé készítését itt találják. A tenger gyümölcseihez aktuális árat itt találnak.

Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

Ha kell, még sózzuk, és ha szeretjük, csavarjunk még bele kevés citromlevet.

 

Ha szeretnék ezt a receptet Pistivel együtt elkészíteni, itt megtalálják a teljes videóreceptet!

 

Kedvet kaptak egy jó halrecepthez? Tessék!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.