Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

Hozzávalók, pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

2 db hagyma
2 gerezd fokhagyma
3 db babérlevél

egész bors
1 csomag petrezselyem
3 db paradicsom
1 db póréhagyma
3 db citrom
50 dkg tengeri halcsont
5 g sáfrányos szeklice
1 kg tenger gyümölcsei mix

 

 

A pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből recept elkészítése

 

Ha már hozzájutunk a tenger gyümölcseihez, akkor az a minimum, hogy legyen hozzá jó receptünk is. Más, mint a mi halászlénk, természetesen, de a konyhában épp ez a lényeg. Mindent csináljunk egy kicsit másképp, igaz?

A halalapléhez hideg vízben feltesszük főni a hozzávalókat, és a forrástól számított 5- 10 percig főzzük, majd leszűrjük. A sáfrányos szeklicéhez aktuális árat itt találnak.

A tenger gyümölcseit a kockázott paradicsommal és a szeletelt póréval együtt egy lábosba rakjuk. Leforrázzuk a halalaplével, majd 2-3 perc forrás után megszórjuk a durvára vágott petrezselyemmel. A halalaplé készítését itt találják. A tenger gyümölcseihez aktuális árat itt találnak.

Ha kell, még sózzuk, és ha szeretjük, csavarjunk még bele kevés citromlevet. Ha szeretnék ezt a receptet Pistivel együtt elkészíteni, itt megtalálják a teljes videóreceptet!

Kedvet kaptak egy jó halrecepthez? Tessék!

 

 

Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

Ha pedig szeretnének még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.