Rókagombás sertésraguleves

A rókagombás sertésraguleves recept hozzávalói

30 dkg sertéshús, 1 fej vöröshagyma, 1 db nagyobb répa, 1 db zeller, 1 köteg petrezselyem, só, cukor, tárkony, ecet, 1,5 dl tejszín, 1 evőkanál tejföl, 1 teáskanál liszt, 8 dkg rókagomba

Rókagombás sertésraguleves

Rókagombás sertésraguleves

 

A rókagombás sertésraguleves recept elkészítése

 

Természetesen a nemes alapanyagok gondos összeválogatása nagyban meghatározza az ételt, így lesz ez most is. Egy kevés rókagomba adja a pikantériát, nézzék meg a receptet, és készítsék el Önök is így otthon!

Ma azzal kezdek, hogy a vöröshagymát apró kockára vágom, lepirítom. Ráhelyezem a kockára vágott sertéshúst, és együtt pirítom. Ízesítem sóval, majd felöntöm alaplével. Hozzáadom a kockára vágott sárgarépát, a zellert, és a gombát. A legvégén kerül a levesbe a tárkony. A sertéscombhoz aktuális árat itt találnak.

Amikor a leves megfőtt, akkor a lisztet elkeverem a tejföllel. Ha nagyon sűrű, egy kevés vízzel még higítjuk. Hozzáadom a raguleveshez, majd a levest dúsítom tejszínnel. Tárkonyt, ecetet, és egy csipet cukrot adok hozzá, végül megszórom petrezselyemmel.

 

Ha szeretne még további levesreceptek között válogatni, keresse fel a Mit főzzünk ma? recepttárát, itt!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.