Rókagombás sertésraguleves

A rókagombás sertésraguleves recept hozzávalói

30 dkg sertéshús, 1 fej vöröshagyma, 1 db nagyobb répa, 1 db zeller, 1 köteg petrezselyem, só, cukor, tárkony, ecet, 1,5 dl tejszín, 1 evőkanál tejföl, 1 teáskanál liszt, 8 dkg rókagomba

Rókagombás sertésraguleves

Rókagombás sertésraguleves

 

A rókagombás sertésraguleves recept elkészítése

 

Természetesen a nemes alapanyagok gondos összeválogatása nagyban meghatározza az ételt, így lesz ez most is. Egy kevés rókagomba adja a pikantériát, nézzék meg a receptet, és készítsék el Önök is így!

A vöröshagymát apró kockára vágom, lepirítom. Ráhelyezem a kockára vágott sertéshúst, és együtt pirítom. Ízesítem sóval, majd felöntöm alaplével. Hozzáadom a kockára vágott sárgarépát, a zellert, és a gombát. A legvégén kerül a levesbe a tárkony. A sertéscombhoz aktuális árat itt találnak.

Amikor a leves megfőtt, akkor a lisztet elkeverem a tejföllel. Ha nagyon sűrű, egy kevés vízzel még higítjuk. Hozzáadom a raguleveshez, majd a levest dúsítom tejszínnel. Tárkonyt, ecetet, és egy csipet cukrot adok hozzá, végül megszórom petrezselyemmel.

 

Ha szeretne még további levesreceptek között válogatni, keresse fel a Mit főzzünk ma? recepttárát, itt!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rókagombás sertésraguleves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.