Sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel

A sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel recept hozzávalói

  • 0,5 dkg tenger gyümölcsei mix,
  • 1 szál póréhagyma,
  • 3 db paradicsom,
  • só,
  • sáfrányos szeklice,
  • 0,5 dkg tengeri halaprólék,
  • 1 db citrom,
  • 1 db vöröshagyma,
  • 2 db babérlevél,
  • 1 kávéskanál szemes bors,
Sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel

Sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel

 

A sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel recept elkészítése

 

Egy igazán különleges, mégis könnyen elkészíthető leves a Mit főzzünk ma? recepttárából. Különlegességéhez a fűszerezés is hozzájárul, nézzék meg, próbálják ki!

Az alapléhez a hozzávalókat vízben feltesszük főni, és jól szétfőzzük, hogy az ízek kijöjjenek. Ezután az alaplevet leszűrjük, és a forrásban levő lébe beletesszük a szeklicét, a kockára vágott paradicsomhúst, a kockára vágott póréhagymát és a tenger gyümölcseit.

A tenger gyümölcseit ne feledjék főzés előtt hideg vízben átmosni. Összeforraljuk, megkóstoljuk, ha kell, citromlével és sóval ízesíthetjük. A tenger  gyümölcseihez aktuális árakat itt találnak.

 

Levesreceptek között válogasson itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sáfrányos halleves tenger gyümölcseivel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.