Sáfrányos, pikáns halleves a tenger gyümölcseivel

Hozzávalók, sáfrányos, pikáns halleves a tenger gyümölcseivel

  • 0,5 dkg tenger gyümölcsei mix,
  • 1 szál póréhagyma,
  • 3 db paradicsom,
  • só,
  • sáfrányos szeklice,
  • 0,5 dkg tengeri halaprólék,
  • 1 db citrom,
  • 1 db vöröshagyma,
  • 2 db babérlevél,
  • 1 kávéskanál szemes bors,

 

Sáfrányos, pikáns halleves a tenger gyümölcseivel

Sáfrányos, pikáns halleves a tenger gyümölcseivel

 

A sáfrányos, pikáns halleves a tenger gyümölcseivel recept elkészítése

 

Az alapléhez a hozzávalókat vízben feltesszük főni, és jól szétfőzzük, hogy az ízek kijöjjenek. Ezután az alaplevet leszűrjük, és a forrásban levő lébe beletesszük a szeklicét, a kockára vágott paradicsomhúst, a kockára vágott póréhagymát és a tenger gyümölcseit.

A tenger gyümölcseit ne feledjék főzés előtt hideg vízben átmosni. Összeforraljuk, megkóstoljuk, ha kell, citromlével és sóval ízesíthetjük. A tenger  gyümölcseihez aktuális árakat itt találnak.

Levesreceptek között válogasson itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sáfrányos, pikáns halleves a tenger gyümölcseivel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.