Sajtkrémleves cipóban

Hozzávalók

  • 25 dkg sajt (camembert),
  • 10 dkg krémsajt,
  • só,
  • szerecsendió,
  • bors,
  • 10 dkg sajt (trappista),
  • 3 dl tejszín,
  • 3 dl tej,
  • 1 evőkanál keményítő,
  • 4 db cipó

 

Sajtkrémleves cipóban

Sajtkrémleves cipóban

 

A camembert sajtot felkockázzuk.

A krémsajtot egy lábosba belenyomjuk, és kevés tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a camembert, és azzal együtt olvasztjuk tovább.

Ahogy felolvadtak, akkor óvatosan hozzáadagoljuk a tejet és a tejszínt is. Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendióval ízesítjük. Végül a keményítővel kicsit besűrítjük.

A cipókat kivájjuk. A levest a cipóban tálaljuk. Megreszeljük trappistával.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajtkrémleves cipóban
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.