Sajtkrémleves cipóban

Hozzávalók, sajtkrémleves cipóban

  • 25 dkg camembert sajt,
  • 10 dkg krémsajt,
  • só,
  • szerecsendió,
  • bors,
  • 10 dkg trappista sajt,
  • 3 dl tejszín,
  • 3 dl tej,
  • 1 evőkanál keményítő,
  • 4 db cipó

 

Sajtkrémleves cipóban

Sajtkrémleves cipóban

A sajtkrémleves cipóban recept elkészítése

 

Az alapízt a camembert adja, de használtunk hozzá trappistát is. Két különböző karakter, a végén azonban tökéletes ízharmóniát alkotnak. A cipóval együtt pedig... Nézzék meg, próbálják ki!

A camembert sajtot felkockázzuk. A krémsajtot egy lábosba belenyomjuk, és kevés tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a camembert, és azzal együtt olvasztjuk tovább. A camemberthez aktuális árat itt találnak.

Ahogy felolvadtak, akkor óvatosan hozzáadagoljuk a tejet és a tejszínt is. Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendióval ízesítjük. Végül a keményítővel kicsit besűrítjük.

A cipókat kivájjuk. A levest a cipóban tálaljuk. Megreszeljük trappistával.

Szívesen válogatna még levesreceptek között? Itt találja a Mit főzzünk ma? ajánlatait!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajtkrémleves cipóban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.