Sajtkrémleves cipóban

A sajtkrémleves cipóban recept hozzávalói

  • 25 dkg camembert sajt,
  • 10 dkg krémsajt,
  • só,
  • szerecsendió,
  • bors,
  • 10 dkg trappista sajt,
  • 3 dl tejszín,
  • 3 dl tej,
  • 1 evőkanál keményítő,
  • 4 db cipó
Sajtkrémleves cipóban

Sajtkrémleves cipóban

A sajtkrémleves cipóban recept elkészítése

 

Az alapízt a camembert adja, de használtunk hozzá trappistát is. Két különböző karakter, a végén azonban tökéletes ízharmóniát alkotnak. A cipóval együtt pedig... Nézzék meg, próbálják ki!

A camembert sajtot felkockázzuk. A krémsajtot egy lábosba belenyomjuk, és kevés tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a camembert, és azzal együtt olvasztjuk tovább. A camemberthez aktuális árat itt találnak.

Ahogy felolvadtak, akkor óvatosan hozzáadagoljuk a tejet és a tejszínt is. Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendióval ízesítjük. Végül a keményítővel kicsit besűrítjük.

A cipókat kivájjuk. A levest a cipóban tálaljuk. Megreszeljük trappistával.

 

Szívesen válogatna még levesreceptek között? Itt találja a Mit főzzünk ma? ajánlatait!

 

Ha körülnéznének húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajtkrémleves cipóban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.