Savanyú vargányaleves tejfölösen

A savanyú vargányaleves tejfölösen recept hozzávalói

  • 40 dkg vargánya gomba,
  • 3 szál újhagyma,
  • 2 gerezd friss fokhagyma,
  • 2 db sárgarépa,
  • 1 evőkanál ecet,
  • 2 dl tejföl,
  • 2 evőkanál liszt,
  • kakukkfű,
  • babérlevél,
  • 1 db tojás,
  • 2-3 dkg vaj,
  • liszt, amennyit a tojás felvesz

 

Savanyú vargányaleves tejfölösen

Savanyú vargányaleves tejfölösen

 

A savanyú vargányaleves tejfölösen recept elkészítése

 

Az újhagymát lepirítjuk a karikára vágott zöldségekkel együtt, majd beletesszük a szeletelt vargányát, és így együtt pirítjuk. Fűszerezzük, felengedjük az alaplével, majd felforraljuk és behabarjuk.

A vajas galuska alapanyagát összedolgozzuk, és ízlésünk szerint kisebb-nagyobb darabokban a levesbe szaggatjuk. A vargánya aktuális árát itt találja. Ha pedig szeretnének még további levesreceptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

További levesért kattintson ide!

Cím
recipe image
Recept neve
Savanyú vargányaleves tejfölösen
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.