Sertésragu leves egyszerűen

A sertésragu leves egyszerűen recept hozzávalói

25 dkg sertéskaraj, 20 dkg sárgarépa, 5 dkg zöldborsó, 10 dkg gomba, 10 dkg karfiol, 1 db cukkini, só, bors, 1 csomag petrezselyemzöld, rozmaring, 1 dl olaj

Sertésragu leves egyszerűen

Sertésragu leves egyszerűen

 

A sertésragu leves egyszerűen recept elkészítése

 

Ennél a receptnél nagyon fontos, hogy ugyanakkora kockákra vágjuk a hozzávalókat, már csak az esztétika kedvéért is. És persze a kockák méreténél figyeljünk arra is, hogy kényelmesen elférjenek a kanálon. Apró trükkök, de amikor a leves az asztalra kerül, rögtön kiderül, mi az ok. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A húst apró kockákra vágjuk fel, és a szintén kockára vágott sárgarépát leblansírozzuk. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.

Felkockázzuk a cukkinit és a gombát is, a karfiolt pedig rózsáira szedjük. A zöldségeket  lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A leveshez adjuk, majd beletesszük a rozmaringot és a petrezselyemzöldet is. Készre főzzük, és tálalhatjuk is!

 

Egy másik raguleves receptjét itt találják, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.