Sóskaleves pisztránggal

Hozzávalók, sóskaleves pisztránggal

  • 20 dkg friss sóska,
  • 10 dkg vaj,
  • 1 db fokhagyma,
  • 1 dl tejszín,
  • 5 dl hal alaplé,
  • só,
  • bors,
  • 10 dkg újhagyma,
  • 10 dkg krémsajt,
  • 40 dkg füstölt pisztrángfilé,
  • 40 dkg kenyér,
  • 1 dl fehér bor,
  • kapor,
  • citromlé

 

Sóskaleves pisztránggal

Sóskaleves pisztránggal

 

A recept elkészítése

 

A füstölt pisztráng kerül a tetejére, az alábbiakban pedig, nézzék meg, hogyan készül nálunk a sóskaleves. A halhoz aktuális árat itt találnak.

A tisztított hagymát, fokhagymát vajon lepirítjuk, hozzáadjuk a tisztított, darabolt sóskát, pirítjuk, majd felengedjük halalaplével.

Kiforraljuk és átszűrjük, vagy tetszésünk szerint pürésíthetjük is. Krémsajttal összeforraljuk, dúsítjuk, ízesítjük sóval, borssal. Frissen sült meleg fehér kenyérrel tálaljuk.

Ha valami oknál épp ez a recept nem tetszett volna, itt találnak további levesrecepteket.

Ha pedig szeretne még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válasszon, és készítse el a mai hangulatához passzoló receptet. Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sóskaleves pisztránggal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.