Spárgakrémleves

A spárgakrémleves recept hozzávalói

  • 30 dkg zöld spárga,
  • egy kisebb fej hagyma,
  • egy db nagyobb burgonya,
  • 1 dl tejszín,
  • cukor,
  • só,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • egy csipet szódabikarbóna,
  • szerecsendió,
  • 1 db kifli
Spárgakrémleves

Spárgakrémleves

 

A spárgakrémleves elkészítése

 

Spárga s szezonban feltétlenül, és ha lehet, megoldható, akkor szezonon kívül is. Remek zöldség, mi pedig adunk hozzá sok-sok receptet, mert szeretjük, és szeretnénk, ha Önök is megszeretnék! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen próbálják is ki így otthon!

A zöld spárgát egy fazékba helyezzük, mellérakjuk az összevágott vöröshagymát, burgonyát, majd felöntjük vízzel. Sózzuk, cukrozzuk.

A zöld spárga aktuális árát itt találja.

Zúzott fokhagymát, szódabikarbónát és szerecsendiót adunk hozzá. Addig főzzük, amíg a burgonya meg nem puhul, majd botmixerrel leturmixoljuk. Hozzáadjuk a tejszínt. Szükség esetén átszűrjük a levest.

A kifliből karikákat vágunk, reszelt sajttal megszórjuk, megsütjük. A leves mellé tálaljuk.

 

Szezonban, szezonon kívül legyen mindig receptjük: mutatunk egy másfajta spárgás receptet, nézzék meg ezt is!

 

További krémleves receptjeinket itt találja.

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.