Spárgakrémleves

A spárgakrémleves recept hozzávalói

  • 30 dkg zöld spárga,
  •  1 fej hagyma,
  •  1 db burgonya,
  •  1 dl tejszín,
  •  cukor,
  •  só,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  •  1 csipet szódabikarbóna,
  •  szerecsendió,
  •  1 db kifli
Spárgakrémleves

Spárgakrémleves

 

A spárgakrémleves elkészítése

 

Spárga szezonban feltétlenül, és ha lehet, megoldható, akkor szezonon kívül is. Remek zöldség, mi pedig adunk hozzá sok-sok receptet, mert szeretjük, és szeretnénk, ha Önök is megszeretnék! Nézzék meg, próbálják ki!

A zöld spárgát egy fazékba helyezzük, mellérakjuk az összevágott vöröshagymát, burgonyát, majd felöntjük vízzel. Sózzuk, cukrozzuk. A zöld spárga aktuális árát itt találja.

Zúzott fokhagymát, szódabikarbónát és szerecsendiót adunk hozzá. Addig főzzük, amíg a burgonya meg nem puhul, majd botmixerrel leturmixoljuk. Hozzáadjuk a tejszínt. Szükség esetén átszűrjük a levest.

A kifliből karikákat vágunk, reszelt sajttal megszórjuk, megsütjük. A leves mellé tálaljuk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

További krémleves receptjeinket itt találja.

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldspárga-krémleves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.