Spárgakrémleves

A spárgakrémleves recept hozzávalói

  • 30 dkg zöld spárga,
  •  1 fej hagyma,
  •  1 db burgonya,
  •  1 dl tejszín,
  •  cukor,
  •  só,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  •  1 csipet szódabikarbóna,
  •  szerecsendió,
  •  1 db kifli
Spárgakrémleves

Spárgakrémleves

 

A spárgakrémleves elkészítése

 

Spárga szezonban feltétlenül, és ha lehet, megoldható, akkor szezonon kívül is. Remek zöldség, mi pedig adunk hozzá sok-sok receptet, mert szeretjük, és szeretnénk, ha Önök is megszeretnék! Nézzék meg, próbálják ki!

A zöld spárgát egy fazékba helyezzük, mellérakjuk az összevágott vöröshagymát, burgonyát, majd felöntjük vízzel. Sózzuk, cukrozzuk. A zöld spárga aktuális árát itt találja.

Zúzott fokhagymát, szódabikarbónát és szerecsendiót adunk hozzá. Addig főzzük, amíg a burgonya meg nem puhul, majd botmixerrel leturmixoljuk. Hozzáadjuk a tejszínt. Szükség esetén átszűrjük a levest.

A kifliből karikákat vágunk, reszelt sajttal megszórjuk, megsütjük. A leves mellé tálaljuk.

 

Bár most épp nincs szezon, azért mutatunk egy másfajta spárgás receptet, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

 

További krémleves receptjeinket itt találja.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Spárgakrémleves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.