Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve

A szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve recept hozzávalói

0,5 dl szezámolaj és olívaolaj, gyömbér, 2 dkg fokhagyma, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg póréhagyma, 15 dkg kelkáposzta, 2 dkg felhőfül gomba, 2 dkg üvegtészta, étkezési keményítő, chilipaprika, szójaszósz

Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

A szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve recept elkészítése

 

Európa és világ ízei magyarul: most jó messzire megyünk, elvben. Vagy csak a sarokig, a kínaihoz? Maradjanak inkább velünk, a konyhában! Előzetesen csak annyit, hogy a fűszerezés az, ami egyedivé teszi ezt a receptet. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy hagymát, sárgarépát, kínai kelt olívaolajban megpirítunk, majd forró csontlével felengedjük.

Ezután jöhetnek az ízesítő anyagok, a chilipaprika, a szójaszósz, és teszünk hozzá gombát, illetve a speciális üvegtésztát. Így az egészet összeforraljuk, és már lehet is tálalni. Szójaszószhoz aktuális árat itt találnak.

 

Egy másik, kínai jellegű receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030826)Comments are closed.