Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve

A szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve recept hozzávalói

0,5 dl szezámolaj és olívaolaj, gyömbér, 2 dkg fokhagyma, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg póréhagyma, 15 dkg kelkáposzta, 2 dkg felhőfül gomba, 2 dkg üvegtészta, étkezési keményítő, chilipaprika, szójaszósz

Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

A szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve recept elkészítése

 

Európa és világ ízei magyarul: most jó messzire megyünk, elvben. Vagy csak a sarokig, a kínaihoz? Maradjanak inkább velünk, a konyhában! Előzetesen csak annyit, hogy a fűszerezés az, ami egyedivé teszi ezt a receptet.

Azzal kezdünk, hogy hagymát, sárgarépát, kínai kelt olívaolajban megpirítunk, majd forró csontlével felengedjük.

Ezután jöhetnek az ízesítő anyagok, a chilipaprika, a szójaszósz, és teszünk hozzá gombát, illetve a speciális üvegtésztát. Így az egészet összeforraljuk, és már lehet is tálalni. Szójaszoszhoz aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

 

Egy másik, kínai jellegű receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030826)

Cím
recipe image
Recept neve
Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.