Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve

Hozzávalók

0,5 dl szezámolaj és olívaolaj, gyömbér, 2 dkg fokhagyma, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg póréhagyma, 15 dkg kelkáposzta, 2 dkg felhőfül gomba, 2 dkg üvegtészta, étkezési keményítő, chilipaprika, szójaszósz

 

Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

A szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve recept elkészítése

 

Előzetesen csak annyit, hogy a fűszerezés az, ami egyedivé teszi ezt a receptet.

Hagymát, sárgarépát, kínai kelt olívaolajban megpirítunk, majd forró csontlével felengedjük.

Ezután jöhetnek az ízesítő anyagok, a chilipaprika, a szójaszósz, és teszünk hozzá gombát, illetve a speciális üvegtésztát.

Így az egészet összeforraljuk, és már lehet is tálalni.

Egy másik, kínai jellegű receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030826)

Cím
recipe image
Recept neve
Szecsuáni zöldségleves, itthon elkészítve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.