Tarhonyaleves, füstölt marhanyelvvel

A tarhonyaleves, füstölt marhanyelvvel recept hozzávalói

10 dkg sárgarépa, 5 dkg zellergumó, 10 dkg újhagyma, 1 gerezd fokhagyma, 10 dkg tarhonya, 1 liter zöldség alaplé, só, fehérbors, 40 dkg füstölt marhanyelv, 2 evőkanál citromlé, 1 csomag petrezselyem, 4 evőkanál vaj

Tarhonyaleves, füstölt marhanyelvvel

Tarhonyaleves, füstölt marhanyelvvel

 

A tarhonyaleves, füstölt marhanyelvvel recept elkészítése

 

Még egy olyan egyszerű dolgot, mint a tarhonyaleves, is lehet másképp készíteni néhány apró trükkel. Tessék csak megnézni!

A zöldségeket tisztítjuk, nagyon kis kockára, a fokhagymát pedig finomra vágjuk. A vajon megpirítjuk a zöldségeket, hozzáadjuk a fokhagymát, majd a tarhonyát.

Felengedjük az alaplével, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tisztított marhanyelvet. Puhára főzzük, hozzáadjuk a vágott petrezselyemzöldet. A marhanyelvhez aktuális árat itt találnak.

 

2

2

 

A levest simára főzzük, ízesítjük, majd tálaláskor a forró leves tetejére helyezzük a füstölt, szeletelt marhanyelvet. Zellerzölddel díszítjük.

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide! Várjuk vissza holnap is!

 

Mi készülhet még tarhonyával? Például ez!

 

Ha körülnéznének húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tarhonyaleves, füstölt marhanyelvvel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.