Zelleres burgonyakrémleves, marhanyelvvel

A zelleres burgonyakrémleves, marhanyelvvel recept hozzávalói

  • 30 dkg burgonya,
  • 10 dkg füstölt marhanyelv,
  • 1 fej hagyma,
  • bors,
  • 1 dl tej,
  • 1 dl tejszín

 

Zelleres burgonyakrémleves, marhanyelvvel

Zelleres burgonyakrémleves, marhanyelvvel

 

A zelleres burgonyakrémleves, marhanyelvvel recept elkészítése

 

Igazából mi most a krumplileves spéci elkészítési módját preferáltuk, a marhanyelv, hogy úgy mondjuk, csak hab a tortán. Azaz, nem a hús a domináns ebben a receptben, akár el is hagyhatják, mert anélkül is remek ételről van szó. Nézzék meg, és készítsék is el!

A hagymát finomra vágjuk, és kevés olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a lereszelt zellert és a burgonyát. A marhanyelv aktuális árát itt találja.

Felöntjük vízzel, megsózzuk, és puhára főzzük. Hozzáadjuk a tejet, tejszínt, tejfölt, és leturmixoljuk, majd borssal fűszerezzük.

A vargányagombát kockára vágjuk, és a kockázott marhanyelvvel lepirítjuk, és a leveshez adjuk, majd tálaljuk.

 

További receptjeinket itt találja.

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Zelleres burgonyakrémleves pirított vargányával, marhanyelvvel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.