Zöld spárga-krémleves

A zöld spárga-krémleves hozzávalói

  • 30 dkg zöld spárga,
  •  1 fej hagyma,
  •  1 db burgonya,
  •  1 dl tejszín,
  •  cukor,
  •  só,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  •  1 csipet szódabikarbóna,
  •  szerecsendió,
  •  1 db kifli

 

Zöld spárga-krémleves

Zöld spárga-krémleves

 

A zöld spárgát egy fazékba helyezzük, mellérakjuk az összevágott vöröshagymát, burgonyát, majd felöntjük vízzel. Sózzuk, cukrozzuk. A zöld spárga aktuális árát itt találja.

Zúzott fokhagymát, szódabikarbónát és szerecsendiót adunk hozzá. Addig főzzük, amíg a burgonya meg nem puhul, majd botmixerrel leturmixoljuk. Hozzáadjuk a tejszínt. Szükség esetén átszűrjük a levest.

A kifliből karikákat vágunk, reszelt sajttal megszórjuk, megsütjük. A leves mellé tálaljuk.

További krémleves receptjeinket itt találja.

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldspárga-krémleves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.