Zöldfűszeres spárgaleves

Hozzávalók, zöldfűszeres spárgaleves

0,5 dl olívaolaj
1 kicsi fej vöröshagyma
3 szál zsenge sárgarépa
40 dkg csirkemell filé
1,5 l zöldségleves
50 dkg hámozott fehér spárga

frissen őrölt bors
1 csokor petrezselyem
1 kis csokor snidling

 

Zöldfűszeres spárgaleves

Zöldfűszeres spárgaleves

 

A zöldfűszeres spárgaleves elkészítése

 

Minden egyes spárgareceptnél kiemeljük, mennyire egészséges és finom alapanyagról van szó. Most sincs másképp:). Spárgaszeretetünket mi sem bizonyítja jobban, hogy sok-sok receptet adunk hozzá, itt tudnak körülnézni. Akik szeretik a csirkét, azok is örülhetnek, mert csirkemell is van benne:). A csirkemellfiléhez aktuális árat itt találnak.

A forró olívaolajon megfuttatjuk a megtisztított apró kockákra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kisebb hasábokra darabolt sárgarépát, a megmosott vékony csíkokra metélt csirkemellet. Közepes tűzön összepirítjuk, míg a hús kifehéredik.

Ezután felöntjük a zöldséglevessel, és ha felforrt, takarék tűzön fedő nélkül félpuhára főzzük. Most adjuk hozzá a hámozott, 2-3 centis darabokra vágott fehér spárgát, majd sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel, snidlinggel fűszerezzük. Lassú tűzön készre, puhára főzzük. Ha elkészült a zöldfűszeres spárgaleves, forrón leveses csészékben tálaljuk. Zöld spárgához aktuális árat itt találnak. Nem kell megvárni a szezont, azon kívül is elkészíthető!

 

Zöldfűszeres spárgaleves 2

Zöldfűszeres spárgaleves 2

 

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide! Várjuk vissza holnap is! Biztosak vagyunk benne, hogy találnak receptet a napi hangulatukhoz. Mert jókedv kell a készítéshez is, hogy tökéletes legyen a végeredmény!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldfűszeres spárgaleves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.