Zöldségleves, ahogy az olaszok készítik

Hozzávalók, zöldségleves, ahogy az olaszok készítik

  • 5 dkg bacon,
  • 20 dkg spagetti,
  • 10 dkg kelkáposzta,
  • 5 dkg cukkini,
  • 5 dkg sárgarépa,
  • 2 szál újhagyma,
  • 1 kiskanál oregano,
  • kevés fokhagyma,
  • 6 dl zöldség alaplé

 

Zöldségleves, ahogy az olaszok készítik

Zöldségleves, ahogy az olaszok készítik

 

A zöldségleves, ahogy az olaszok készítik recept elkészítése

 

Ennél a levesnél nagyon fontos, hogy julienne-re, vékony csíkokra vágjuk az alapanyagokat, ettől lesz hamisítatlanul finom, és igazi. Először is lepirítjuk a csíkokra vágott szalonnát a sárgarépával. A cukkini és az újhagyma hozzákerül, fűszerezzük.

A Mit főzzünk ma? műsorában a spagettit én külön főztem meg, de azt javaslom, otthon ezt együtt tegyék meg: miután a zöldségalaplével felengedtük a szalonnás alapunkat, belefőzzük a kelkáposztát, és a spagettit.

Ha igazi olaszos hangulatot akarnak otthon teremteni, tálaláskor hintsük meg egy kevés parmezánnal. Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldségleves, ahogy az olaszok készítik
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.