Oregánós paradicsommártás

Az oregánós paradicsommártás recept hozzávalói

1 közepes fej lilahagyma, 1 db tojás, 0,5 dl olívaolaj, 3 dkg vaj, 1 fej vöröshagyma, 5 dl paradicsomlé, 1 kiskanál cukor, 1 csokor friss oregánó

Oregánós paradicsommártás, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Oregánós paradicsommártás, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

Az oregánós paradicsommártás recept elkészítése

 

Jó mártásreceptre minden konyhának szüksége van. A paradicsommártás kiválóan passzol húsok mellé.

Példaként itt egy recept, amihez nagyszerűen passzol.

A mártáshoz megfuttatjuk az aprított vöröshagymát az olvasztott vajon. Hozzáöntjük a paradicsomlevet. Paradicsomléhez aktuális árat itt találnak.

Amikor felforr, sóval, borssal, cukorral és aprított oregánóval fűszerezzük. Lassú tűzön, 5-6 percig főzzük, majd egy üres tepsibe öntjük, végül pár percet a forró sütőben összesütjük.

 

Egy másik paradicsomos receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütés-főzést!

Cím
recipe image
Recept neve
Oregánós paradicsommártás
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.