Hétköznap bizony szempont, hogy lehetőség szerint gyorsan elkészüljünk, no nem a minőség rovására. Adjuk is rögtön a tippeket, ez itt most 3 könnyedebb recept hétköznapra!
Elsőként egy egy, max. két serpenyős variáció, sertéskarajra, természetesen videó segítséggel. Itt található a recept, itt pedig a végeredmény (képe):
Karaj serpenyőben, gyöngyhagymás, füstölt szalonnás kelkáposztával
Hozzávalók
4 szelet kb. 16 dkg-os sertéskaraj, 15 dkg füstölt szalonna, 1 csokor petrezselyem, bors, só, 15 dkg gyöngyhagyma, 50 dkg kelkáposzta
A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.
A 3 könnyedebb recept hétköznapra szlogen jegyében itt pedig egy leves. Hamar elkészül, a szezonális recept itt található, a kép pedig idelent:
Zöldspárga-krémleves
Hozzávalók
30 dkg zöld spárga, 1 fej hagyma, 1 db burgonya, 1 dl tejszín, cukor, só, 1 gerezd fokhagyma, 1 csipet szódabikarbona, szerecsendió, 1 db kifli
És a végére egy szokásos csirkés tipp, hiába, szeretjük mi is, és úgy látjuk-tapasztaljuk, Önök is. Tehát itt a recept, itt pedig, hogy hogyan néz majd ki, ha elkészítik!
Csirke körtével, hagymával, salátával
Hozzávalók
60 dkg csirke, 2 db körte, só, bors, 4 evőkanál méz, 1 dl fehérbor, 50 dkg salátamix, 2 dl joghurt, 1 db paprika, 2 db paradicsom, 2 dkg mandula, 2 dkg kesudió, 2 fej charlotte hagyma