Édes, savanyú burgonyasaláta

Az édes, savanyú burgonyasaláta recept hozzávalói

80 dkg kifliburgonya, 10 dkg kígyóuborka, 10 dkg hagyma, 1.5 dl zöldség alaplé, 4 evőkanál fehérborecet, 5 evőkanál olívaolaj, 3 evőkanál mustár, petrezselyemzöld

Édes-savanyú burgonyasaláta

Édes-savanyú burgonyasaláta

 

Az édes, savanyú burgonyasaláta recept elkészítése

 

Egy igazán egyszerű, de természetesen különleges saláta recept, amelyet tökéletes köretként is adhatunk akár húsok, akár halak mellé. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A főtt, meleg burgonyát megtisztítjuk, majd melegen felszeleteljük, és a fűszeres marinádba keverjük. A kifliburgonyához aktuális árat itt találnak.

Hagymát karikára vágunk, majd lepirítjuk. Felengedjük a zöldség alaplével, majd hozzátesszük a fehérborecetet és a mustárt.

Az egészet összeforraljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Zöldségeket is adhatunk hozzá. Tálaláskor a karikára vágott kígyóuborkát a meleg saláta tetejére tesszük.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Édes, savanyú burgonyasaláta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.