Egyszerű diós, sajtos szendvics

Az egyszerű diós, sajtos szendvics recept hozzávalói

40 dkg rokfort jellegű sajt, 10 dkg vaj, 5 dkg dióbél, 2 gerezd fokhagyma, bors, 8 szelet toastkenyér, 20 dkg gépsonka

Egyszerű diós, sajtos szendvics

Egyszerű diós, sajtos szendvics

 

Az egyszerű diós, sajtos szendvics recept elkészítése

 

A konyhában bizony nem csak sütés-főzés zajlik, hanem szendvicskészítés is. Nem kérdés, hogy a Mit főzzünk ma? ebben is segít, itt egy igazán gyorsan elkészíthető, valóban egyszerű szendvicstipp. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A rokfort jellegű sajtot hozzáadjuk a kikevert vajhoz, teszünk hozzá durvára vágott dióbelet, az összetört fokhagymákat és kevés borsot, majd jól összekeverjük. A rokforthoz aktuális árat itt találnak.

A vékony szeletekre vágott gépsonkát a toastkenyerek tetejére helyezzük, rákenjük a sajtot, majd ráteszünk még egy szelet sonkát és kenyeret. Toastsütőben készre sütjük, kínálhatunk mellé salátabukét. Ugye tényleg egyszerű volt?

 

Ha pedig szendvics, adjuk meg a módját, itt egy másik variáció, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Egyszerű diós, sajtos szendvics
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.