Kecskesajtkrémes sült paprika

A kecskesajtkrémes sült paprika recept hozzávalói

8 db húsos színes paprika, só, bors, kakukkfű, rozmaring, 10 dkg kecskesajt, 1 dl friss sajt, 1 dl olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma

Kecskesajtkrémes sült paprika

Kecskesajtkrémes sült paprika

 

A kecskesajtkrémes sült paprika recept elkészítése

 

A pillanat, amikor szendvicsre vágyunk. Nos, ez az a pillanat, amikor megvalósíthatóvá is válik, méghozzá, természetesen, apró, finom trükkökkel megspékelve. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A paprikákat szeleteljük, kimagozzuk, majd megformázzuk, és olívaolajon megsütjük. A sütés után leszárítjuk és félretesszük, majd elkészítjük a tölteléket.

A kecskesajtos és a friss sajtot összekeverjük, ízesítjük fokhagymával, valamint kakukkfűvel, adunk hozzá egy kevés olívaolajat. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

A paprikaszeleteket ezzel töltjük meg, majd szendvicsszerűen halmozzuk egymásra, és  rozmaringággal dekoráljuk. Fehér kenyérrel kínáljuk, és el is készültünk. Ugye, hogy egyszerű volt?

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kecskesajtkrémes sült paprika
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.