Libamájjal vagy májpástétommal töltött tojás

A libamájjal vagy májpástétommal töltött tojás recept hozzávalói

6 db tojás, 20 dkg libamáj, vaj, só, bors, apróra vágott zöld petrezselyem

Libamájjal vagy májpástétommal töltött tojás

Libamájjal vagy májpástétommal töltött tojás

 

A libamájjal vagy májpástétommal töltött tojás recept elkészítése

 

Egyszerű recept következik, aminek az árát azért a libamáj megdobja, de, javasoltunk alternatívát. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

A 6 tojást, miután keményre felfőztük, hideg vízbe tesszük, amint teljesen kihűltek megtisztítjuk, és hosszában elvágjuk. Óvatosan kivesszük a sárgáját majd a szitán áttörjük.

Amíg fő a libamáj, addig beleteszünk diónyi habosra kavart friss vajt, ízlés szerint, borsot és apróra vágott zöld petrezselymet. A libamájhoz aktuális árat itt találnak.

Miután készen van a  főtt libamáj, szintén áttörjük, és hozzáadjuk a tojássárgájához. A keverékkel megöltjük a fél tojásokat, zöldsalátával, vagy petrezselyemmel díszítjük.

 

Egy másfajta libás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Libamájjal vagy májpástétommal töltött tojás
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.