Olívás sajtsaláta zöldségekkel

Az olívás sajtsaláta zöldségekkel recept hozzávalói

1 db kígyóuborka, 4 db közepes paradicsom, 2 szál zsenge sárgarépa, 1 közepes fej lilahagyma, 3 szál zöldhagyma, 15 dkg füstölt Anikó sajt, 15 dkg Óvári sajt, 6 dkg magozott fekete olívabogyó, 1 dl extra szűz olívaolaj, só, frissen őrölt bors, 1 csokor petrezselyem, 2 szál zellerzöld

Olívás sajtsaláta zöldségekkel

Olívás sajtsaláta zöldségekkel

 

Az olívás sajtsaláta zöldségekkel recept elkészítése

 

Most egy igazán egyszerű, apróságokkal feldobott, könnyedén elkészíthető sajtos receptet kínálunk. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A megmosott uborkát, paradicsomot, a hámozott sárgarépát, a megtisztított lilahagymát kisebb kockákra daraboljuk, az előkészített zöldhagymát felkarikázzuk, a kétféle sajtot szintén kockákra vágjuk, és az olívabogyót elfelezzük. A sajtokhoz aktuális árakat itt találnak.

Ezután az előkészített alapanyagokat salátás tálba tesszük, meglocsoljuk az olívaolajjal, és sóval, borssal az aprított petrezselyemmel, zellerzölddel fűszerezzük.

Most az egészet lazán összeforgatjuk, majd hűtőben lehűtjük, és tálaláskor hidegen tányérra halmozzuk. Friss pékárut kínálunk hozzá.

 

Itt kínálunk egy másfajta salátás receptet, nézzék meg ezt is, és alkalomadtán készítsék is el!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Olívás sajtsaláta zöldségekkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.