Roquefortos, túrókrémes meleg kenyér

A roquefortos, túrókrémes meleg kenyér recept hozzávalói

4 x 16 dkg pulykamell, 20 dkg roquefort sajt, 20 dkg krémsajt, só, bors, petrezselyemzöld, 1 csomag rozmaring, 30 dkg gomba, 1 csomag újhagyma, diós kenyér

Roquefortos, túrókrémes meleg kenyér

Roquefortos, túrókrémes meleg kenyér

 

A roquefortos, túrókrémes meleg kenyér recept elkészítése

 

Most egy igazán egyszerű tipp következik, bizonyos szempontból szendvics, például, ha lehagyjuk a pulykamell sütését. Persze így komplex, a húst és a gombát elhagyva pedig több, mint egy sima vajas kenyér. Nézzék meg, próbálják is ki!

A pulykaérméket fűszerezzük, só, bors, rozmaring. A roquefort sajtot összekeverjük a krémsajttal és a karikára kiformázott diós kenyérre halmozzuk. A roqueforthoz aktuális árakat itt találnak.

Megsütjük a pulykát, és a tisztított gombával együtt készre pároljuk. Fehérborban is készíthetjük. Így tálaljuk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Roquefortos, túrókrémes meleg kenyér
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.