Szezámmagos kisperec

A szezámmagos kisperec recept hozzávalói

40 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 dl tejföl, 1 dl szódavíz, 1 db tojás fehérje, só

Szezámmagos kisperec

Szezámmagos kisperec

 

A szezámmagos kisperec recept elkészítése

 

Perec otthon, ez most kisperec, nem nagy. Természetesen lehet ebből nagyobbat is készíteni, de egyelőre maradjunk ennél. Nézzék meg, készítsék is el így!

A hozzávalókat beletesszük egy nagy tálba, összekeverjük. Kicsit állni hagyjuk. Vékonyra kinyújtjuk, késsel keskeny rudakat vágunk a tésztából. A tésztarudakat sodorjuk úgy, hogy perecet formázunk belőlük.

Megkenjük a perecek tetejét tojásfehérjével, szezámmagot szórunk rájuk. Közepes lángnál pirosra sütjük. A szezámmaghoz aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! 

Cím
recipe image
Recept neve
Szezámmagos kisperec
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.