Online Gasztronómiai Magazin

Receptek

Receptek

Mit főzzünk ma? Ha felmerült a kérdés, már meg is van a válasz! Receptek - minden recept itt, egy helyen!

 

Mit főzzünk ma?

Mit főzzünk ma?

 

Hiába, úton-útfélen receptbe botlik az ember az interneten. Ha valóban minőségi recepteket keres, a legjobb helyen jár, nálunk megtalálja!

Miért válasszák a Mit főzzünk ma? receptjeit?

Mert sok munka van minden egyes recept mögött, kezdve azok kitalálásától a kitálalásáig. És rengeteg vendég mondott már igen ezekre a kipróbált receptekre. És persze nem csak éttermi, szállodai vendégek, hanem sok sok néző is. Mindenki, aki figyelemmel kísérte a Mit főzzünk ma? adásait 2003 és 2008 között a televíziócsatornákon.

A Mit főzzünk ma? küldetése

A cél röviden: hagyományos magyar konyha, de azért egy kicsit másképp, másrészről pedig széles kitekintés. Azaz, Európa és a világ ízei magyarul, úgy, ahogyan mi szeretjük. Nézzük csak:

Egy hagyományos recept például: vaddisznópörkölt. Így néz ki, ha elkészül:

Vaddisznópörkölt rókás gnocchival

Vaddisznópörkölt rókás gnocchival

Európa és a világ ízei magyarul, erre a példa: paradicsomos feketekagyló. Ami így néz ki, ha elkészül:

Paradicsomos feketekagyló

Paradicsomos feketekagyló

Az tény, hogy a Mit főzzünk ma? oldalán nincs 100 ezer recept, miért is lenne. Ami viszont fent van, az bizony mind hétpróbás recept, nem lehet mellényúlni egyikkel sem! Böngésszék, és főzzék, süssék is végig őket!

Videóreceptek

Szöveges és videós receptek adnak segítséget a hétköznapokhoz és ünnepnapokhoz egyaránt! Nem, nem felső gépállásból rögzített félperces, gyorsított felvételek. Minden egyes videóreceptben végigkövethető az aktuális recept minden csínja-bínja, ahogyan azt kell!

 

Összegezve tehát, a válasz egyértelmű, keressen nálunk! No és persze lásson is neki a receptnek, amit kiválasztott! Rajtunk nem fog múlni, mindent beleadtunk. Jó sütést, főzést, jó hangulatot, és nem utolsósorban jó étvágyat!