Édeskömény csirkemellen

 

Hozzávalók

4 db csirkemellfilé, 2 dkg tökmag, 1 db pirospaprika, 4 db édeskömény, só, 15 dkg kék stilton vagy gorgonzola sajt, 15 dkg frisskäse

 

Édeskömény csirkemellen

Édeskömény csirkemellen

 

Az édeskömény csirkemellen recept elkészítése

 

A tökmagot zsiradék nélkül megpirítjuk. A paprikát kimagozzuk, kis kockára vágjuk. Az édesköményt negyedeljük, a torzsáját kivájjuk, de úgy, hogy a levelei együtt maradjanak. 5 percig sós vízben pároljuk.

A stilton sajtot vékonyra szeljük és a frisskäse-vel összekeverjük. Hozzáadjuk a paprikakockát. A sajtokhoz aktuális árakat itt találnak.

A fűszerezett csirkemelleket roston megsütjük. Rátesszük a párolt édesköményt, majd ráhalmozzuk a sajtot, és sütőben 190 fokon 5 percig rásütjük. Tálaláskor a pirított tökmaggal megszórjuk. Párolt rizst is adhatunk hozzá.

Egy másik receptet édesköménnyel itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Édeskömény csirkemellen
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.