Hozzávalók
- 15 dkg füstölt sajt,
- 15 dkg sajt (trappista),
- 15 dkg krémsajt,
- 10 dkg vaj,
- só,
- 1 csokor snidling,
- 1 db paprika (pritamin),
- 1 db kalács,
- 10 dkg pirított mogyoró

Három ízű sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva
A finomra reszelt füstölt sajtot, trappista sajtot keverőtálba szórjuk, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a habosra kevert puha vajat sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk.
Ezután lefóliázva, 2 órára hűtőbe tesszük pihentetni, hogy az ízei összeérjenek, majd három egyforma részre osztjuk, és vizes kézzel egyforma vastag rudakká sodorjuk.
Most külön-külön az apróra vágott snidlingbe, pritaminpaprikába, a darált mogyoróba forgatjuk, és lefóliázva 1 órára hűtőbe tesszük dermedni.
Tálaláskor vízbe mártott késsel egy centi vastag szeletekre vágjuk, majd egy centi vastag, formával kiszúrt kalácsszeletekre állítjuk és zöldhagymával, paprikával, koktélparadicsommal, petrezselyemmel díszítjük.
Jó étvágyat kívánunk!
