Három ízű sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva

Hozzávalók, három ízű sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva

  • 15 dkg füstölt sajt,
  • 15 dkg trappista sajt,
  • 15 dkg krémsajt,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • 1 csokor snidling,
  • 1 db pritamin paprika,
  • 1 db kalács,
  • 10 dkg pirított mogyoró

 

 

Három ízű sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva

Három ízű sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva

 

A három ízű sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva recept elkészítése

 

A finomra reszelt füstölt sajtot, trappista sajtot keverőtálba szórjuk, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a habosra kevert puha vajat sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk.

Ezután lefóliázva, 2 órára hűtőbe tesszük pihentetni, hogy az ízei összeérjenek, majd három egyforma részre osztjuk, és vizes kézzel egyforma vastag rudakká sodorjuk.

Most külön-külön az apróra vágott snidlingbe, pritaminpaprikába, a darált mogyoróba forgatjuk, és lefóliázva 1 órára hűtőbe tesszük dermedni.

Tálaláskor vízbe mártott késsel egy centi vastag szeletekre vágjuk, majd egy centi vastag, formával kiszúrt kalácsszeletekre állítjuk és zöldhagymával, paprikával, koktélparadicsommal, petrezselyemmel díszítjük.

Ha szeretnének válogatni húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Három ízű sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.