Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

Hozzávalók

60 dkg karaj, 40 dkg burgonya, 20 dkg bacon, 20 dkg túró (juh), 1 köteg petrezselyem, só, fokhagyma, bors

 

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

 

A karajból szeleteket vágunk, megtűzdeljük fokhagymával, megsózzuk, és bedörzsöljük borssal.

Betesszük a hűtőbe.

A burgonyát felkarikázzuk, és serpenyőben kicsit lepirítjuk.

A másik serpenyőben a juhtúrót tejszínben felolvasztjuk.

Hozzáadjuk a pirított burgonyát, és összeforraljuk.

Petrezselyemzölddel megszórjuk.

A bacont kipirítjuk a zsírjában.

A húst közepes lángon kisütjük, és tálaljuk a burgonyával, amit megszórunk pirított baconnal.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Juhtúrós burgonya sertéskarajjal
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.