Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

Hozzávalók, juhtúrós burgonya sertéskarajjal

60 dkg karaj
40 dkg burgonya
20 dkg bacon
20 dkg juhtúró
1 köteg petrezselyem

fokhagyma
bors

 

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

 

A juhtúrós burgonya sertéskarajjal recept elkészítése

 

Jó dolog hozzányúlni a megszokott köretekhez, és egy-két apró ötlettel feldobni. Most a krumpli van terítéken, amit juhtúróval teszünk érdekesebbé. Hogyan? Nézzék meg a receptet!

A karajból szeleteket vágunk, megtűzdeljük fokhagymával, megsózzuk, és bedörzsöljük borssal. Betesszük a hűtőbe.

A burgonyát felkarikázzuk, és serpenyőben kicsit lepirítjuk. A másik serpenyőben a juhtúrót tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a pirított burgonyát, és összeforraljuk. Petrezselyemzölddel megszórjuk. A juhtúróhoz aktuális árat itt találnak!

A bacont kipirítjuk a zsírjában. A húst közepes lángon kisütjük, és tálaljuk a burgonyával, amit megszórunk pirított baconnal.

Egy más karakterű karajreceptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Juhtúrós burgonya sertéskarajjal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.