A kecskesajtos burgonyalepény recept hozzávalói
- 40 dkg főtt burgonya,
- só,
- 1 kg paradicsom,
- 1 csomó újhagyma,
- 1 gerezd fokhagyma,
- 10 dkg kecskesajt,
- 1 dl olívaolaj,
- 1 db tojás,
- bors,
- szerecsendió,
- 1 csomag petrezselyemzöld,
- 3 evőkanál méz,
- 1 evőkanál balzsamecet
Kecskesajtos burgonyalepény
A kecskesajtos burgonyalepény recept elkészítése
Egyszerű, gyorsan elkészíthető recept hús nélkül. Titka természetesen a kecskesajt, nézzék meg, és készítsék is el így!
A főtt burgonyát áttörjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, sót, borsot, szerecsendiót, a kockára vágott kecskesajtot, összekeverjük, végül lepényeket formázunk belőle. Óvatosan serpenyőben aranysárgára sütjük.
Közben lepirítjuk a grill paradicsomot újhagymával, fokhagymával, petrezselyemzölddel, felengedjük mézzel és balzsamecettel, majd így tálaljuk. A kecskesajt aktuális árát itt találja.
Megtetszett a kecskesajt? További receptjeinkért kattintson ide.
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!
Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!
Jó étvágyat kívánunk!