Kecskesajtos burgonyalepény

Hozzávalók, kecskesajtos burgonyalepény

  • 40 dkg főtt burgonya,
  • só,
  • 1 kg paradicsom,
  • 1 csomó újhagyma,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • 10 dkg kecskesajt,
  • 1 dl olívaolaj,
  • 1 db tojás,
  • bors,
  • szerecsendió,
  • 1 csomag petrezselyemzöld,
  • 3 evőkanál méz,
  • 1 evőkanál balzsamecet

 

Kecskesajtos burgonyalepény

Kecskesajtos burgonyalepény

 

 A kecskesajtos burgonyalepény elkészítése

 

A főtt burgonyát áttörjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, sót, borsot, szerecsendiót, a kockára vágott kecskesajtot, összekeverjük, végül lepényeket formázunk belőle. Óvatosan serpenyőben aranysárgára sütjük.

Közben lepirítjuk a grill paradicsomot újhagymával, fokhagymával, petrezselyemzölddel, felengedjük mézzel és balzsamecettel, majd így tálaljuk. A kecskesajt aktuális árát itt találja. Megtetszett a kecskesajt? További receptjeinkért kattintson ide.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Kecskesajtos burgonyalepény
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.