Kecskesajtos burgonyalepény

A kecskesajtos burgonyalepény recept hozzávalói

  • 40 dkg főtt burgonya,
  • só,
  • 1 kg paradicsom,
  • 1 csomó újhagyma,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • 10 dkg kecskesajt,
  • 1 dl olívaolaj,
  • 1 db tojás,
  • bors,
  • szerecsendió,
  • 1 csomag petrezselyemzöld,
  • 3 evőkanál méz,
  • 1 evőkanál balzsamecet
Kecskesajtos burgonyalepény

Kecskesajtos burgonyalepény

 

 A kecskesajtos burgonyalepény recept elkészítése

 

Mai tippünk egy egyszerű, gyorsan elkészíthető recept hús nélkül. Titka természetesen a kecskesajt. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a burgonyát megfőzzük, majd áttörjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, sót, borsot, szerecsendiót, a kockára vágott kecskesajtot. Az egészet összekeverjük, végül a kapott masszából lepényeket formázunk belőle. Egy serpenyőben óvatosan aranysárgára sütjük.

Közben a grill paradicsomot lepirítjuk újhagymával, fokhagymával, petrezselyemzölddel. Amint ezzel megvagyunk, felengedjük mézzel és balzsamecettel, majd így tálaljuk. A kecskesajt aktuális árát itt találja. Tényleg ennyire egyszerű, feltétlenül próbálják ki!

 

Megtetszett a kecskesajt? További receptjeinkért kattintson ide.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.