Kecskesajtos burgonyalepény

Hozzávalók

40 dkg főtt burgonya, só, 1 kg paradicsom, 1 csomó újhagyma, 1 gerezd fokhagyma, 10 dkg kecskesajt, 1 dl olívaolaj, 1 db tojás, bors, szerecsendió, 1 csomag petrezselyemzöld, 3 evőkanál méz, 1 evőkanál balzsamecet

 

A főtt burgonyát áttörjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, sót, borsot, szerecsendiót, a kockára vágott kecskesajtot, összekeverjük, végül lepényeket formázunk belőle.

Óvatosan serpenyőben aranysárgára sütjük.

Közben lepirítjuk a grill paradicsomot újhagymával, fokhagymával, petrezselyemzölddel, felengedjük mézzel és balzsamecettel, majd így tálaljuk.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Kecskesajtos burgonyalepény
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.