Körte sajtsalátával töltve

A körte sajtsalátával töltve recept hozzávalói

15 dkg trappista sajt, 15 dkg mozzarella sajt, 2 db alma, 1 csomag petrezselyem, 1 db paprika, 8 db fél körte, 5 evőkanál majonéz, só, bors, porcukor, citromlé

Körte sajtsalátával töltve

Körte sajtsalátával töltve

 

A körte sajtsalátával töltve recept elkészítése

 

Egyszerűen, könnyen, gyorsan elkészíthető kis finomságról van szó. Sajtos és gyümölcsös, ez önmagában is remek párosítás. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy apró kockákra vágjuk fel a sajtokat és az almát. A majonézt ízesítjük a fűszerekkel, majd beletesszük a sajtokat és az almát. Összekeverjük. A sajtokhoz aktuális árakat itt találnak.

A felezett körték közepét tovább mélyítjük a magház helyén, és beletesszük a sajtsalátát. Díszítjük pritaminpaprikával és petrezselyemmel. Tálalásnál friss vajas piskótát adunk hozzá. Ennyire egyszerű, próbálják ki feltétlenül!

 

Sokszor beharangoztuk, hogy ugyanazt a receptet milyen sokféleképp lehet elkészíteni. Jó példa erre ez a sajttal töltött körte, itt a párja, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének megnézni még több, változatos sajtos receptet, nézzenek körül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában. Válasszák ki azt, amelyik legjobban passzol a hangulatukhoz!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.