Pácolt mozzarellagolyók

A pácolt mozzarellagolyók recept hozzávalói

80 dkg pulykamellfilé, 1 db friss fokhagyma (4-5 gerezd), 40 dkg paradicsom, 4 db rozmaringág, 30 dkg mozzarella, 2 evőkanál olívaolaj, 1 csomag petrezselyemzöld, só, bors

Pácolt mozzarellagolyók

Pácolt mozzarellagolyók

 

A pácolt mozzarellagolyók recept elkészítése

 

Ez egy nagyon egyszerű recept, ami azonban egyszerre két kategóriába is bekerült, a pulykamell és sajtos receptek közé is. Nézzék meg, készítsék is el így!

A pulykamellfiléket fűszerezzük sóval, borssal, majd serpenyőben megsütjük.

A mozzarellagolyókat bepácoljuk olívaolaj, petrezselyemzöld, rozmaring, fokhagyma, só, bors keverékébe. Állni hagyjuk egy napig. A mozzarellához aktuális árat itt találnak.

Pácolt mozzarellagolyók, ahogyan egy másik alkalommal készült a Mit főzzünk ma? konyhájában

Pácolt mozzarellagolyók, ahogyan egy másik alkalommal készült a Mit főzzünk ma? konyhájában

Baguette-et pirítunk. Tálaláskor a baguette alulra kerül, rá a paradicsom, majd a pácolt sajt, és végül a pulykamellfilé.

Aki gondolja, készíthet mellé egy remek jégkrémes tányérdesszertet, mondjuk egy ilyet:

2

2

 

Egy más karakterű, de szintén pulykával készülő receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.