Pulykamellfilé parmezánnal

Hozzávalók, pulykamellfilé parmezánnal

  • 50 dkg pulykamell,
  • só,
  • oregano,
  • 3 dl olívaolaj,
  • 4 db tojás,
  • 15 dkg parmezán sajt,
  • 5 dkg liszt,
  • 1 db paradicsomkonzerv,
  • 25 dkg rizs,

 

Pulykamellfilé parmezánnal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Pulykamellfilé parmezánnal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A pulykamellfilé parmezánnal recept elkészítése

 

Egyszerű, de csodás pulykamell-recept, kicsit mediterrán jellegű, tudják, Európa és a világ ízei magyarul. A gyakorlatban.

A húst közvetlenül a sütés előtt sózzuk, lisztbe, tojásba, reszelt primadonna sajtba mártjuk, és forró olajban megsütjük. A spagettit forró lobogó sós vízben kifőzzük. A pulykamellfiléhez aktuális árat itt találnak.

A paradicsommártáshoz először vajat hevítünk, frissen összevágott bazsalikomot szórunk bele, ráöntjük a frissen összevágott, leturmixolt paradicsomvelőt. Tálalásnál a spagettire kerül rá a hús, mellé a paradicsom. Bazsalikommal megdíszítjük.

Ha szeretnének még válogatni sok-sok recept között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, válasszák ki, amelyik legjobban megtetszik, és készítsék el! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030424)

Borajánló: Egri Olaszrizling, Ostoros-Novaj

Cím
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.