Rántott alma csirkemellel, camembert-mártással

Hozzávalók, rántott alma csirkemellel, camembert-mártással

  • 60 dkg csirkemell,
  • 2 db camembert sajt,
  • 10 dkg dió,
  • 3 dl tejszín,
  • só,
  • 10 dkg parmezán sajt,
  • 1 teáskanál keményítő,
  • olaj

 

Rántott alma csirkemellel, camembert-mártással

Rántott alma csirkemellel, camembert-mártással

A rántott alma csirkemellel, camembert-mártással recept elkészítése

 

Az almákat megmossuk, magházukat kiszúróval kiszúrjuk. Bebundázzuk lisztbe, tojásba és diós parmezánba. Közepes olajban kisütjük.

A camembert sajtot lereszeljük, vagy apró kockára vágjuk, és gyorsforralóban egy kevés tejszín hozzáadásával felolvasztjuk. Sózzuk, és a maradék tejszínt is beleöntjük. Összeforraljuk. A camembert-hez aktuális árat itt találnak.

A csirkéből szeleteket vágunk, sózzuk, és megsütjük. A sajtmártással kísérjük, illetve a csirkemelleket ízlésesen megöntözzük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Ha csirkés receptekből szeretne szemezgetni, kattintson ide! Ha gyümölcsös receptekből válogatnak, azokat itt találja!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rántott alma csirkemellel, camembert-mártással
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.