Rántott alma csirkemellel, sajtmártással

Hozzávalók, rántott alma csirkemellel, sajtmártással

  • 60 dkg csirkemell,
  • 2 db camembert sajt,
  • 10 dkg dió,
  • 3 dl tejszín,
  • só,
  • 10 dkg parmezán sajt,
  • 1 teáskanál keményítő,
  • olaj
Rántott alma csirkemellel, sajtmártással

Rántott alma csirkemellel, sajtmártással

A rántott alma csirkemellel, sajtmártással recept elkészítése

 

Jó sok dolgot összetettünk ehhez a recepthez, hogy valami igazán különleges étel süljön ki belőle a végén. Most előzetesen csak ennyit mondunk, nézzék meg, mit sütöttünk ki, és készítsék el Önök is így!

Az almákat megmossuk, magházukat kiszúróval kiszúrjuk. Bebundázzuk lisztbe, tojásba és diós parmezánba. Közepes olajban kisütjük.

A camembert sajtot lereszeljük, vagy apró kockára vágjuk, és gyorsforralóban egy kevés tejszín hozzáadásával felolvasztjuk. Sózzuk, és a maradék tejszínt is beleöntjük. Összeforraljuk. A camembert-hez aktuális árat itt találnak.

A csirkéből szeleteket vágunk, sózzuk, és megsütjük. A sajtmártással kísérjük, illetve a csirkemelleket ízlésesen megöntözzük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

 

Ha csirkés receptekből szeretne szemezgetni, kattintson ide! Ha gyümölcsös receptekből válogatnak, azokat itt találja!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rántott alma csirkemellel, sajtmártással
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.