Rántott alma csirkemellel, sajtmártással

Hozzávalók, rántott alma csirkemellel, sajtmártással

  • 60 dkg csirkemell,
  • 2 db camembert sajt,
  • 10 dkg dió,
  • 3 dl tejszín,
  • só,
  • 10 dkg parmezán sajt,
  • 1 teáskanál keményítő,
  • olaj
Rántott alma csirkemellel, sajtmártással

Rántott alma csirkemellel, sajtmártással

A rántott alma csirkemellel, sajtmártással recept elkészítése

 

Jó sok dolgot összetettünk ehhez a recepthez, hogy valami igazán különleges étel süljön ki belőle a végén. Most előzetesen csak ennyit mondunk, nézzék meg, mit sütöttünk ki, és készítsék el Önök is így!

Először is azzal kezdjük, hogy az almákat megmossuk, majd a magházukat kiszúróval kiszúrjuk. Bebundázzuk lisztbe, tojásba és diós parmezánba. Közepes olajban kisütjük.

A camembert sajtot lereszeljük, vagy apró kockára vágjuk, és gyorsforralóban egy kevés tejszín hozzáadásával felolvasztjuk. Sózzuk, és a maradék tejszínt is beleöntjük. Összeforraljuk. A camembert-hez aktuális árat itt találnak.

Rántott alma csirkemellel, sajtmártással, egy kicsit máshonnan nézve

Rántott alma csirkemellel, sajtmártással, egy kicsit máshonnan nézve

A csirkéből szeleteket vágunk, sózzuk, és megsütjük. A sajtmártással kísérjük, illetve a csirkemelleket is ízlésesen megöntözzük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak. Tényleg ennyire egyszerű recept, készítsék el feltétlenül!

 

Ha csirkés receptekből szeretne szemezgetni, kattintson ide! Ha gyümölcsös receptekből válogatnak, azokat itt találja!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.