Sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva

A sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva recept hozzávalói

  • 15 dkg füstölt sajt,
  • 15 dkg trappista sajt,
  • 15 dkg krémsajt,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • 1 csokor snidling,
  • 1 db pritamin paprika,
  • 1 db kalács,
  • 10 dkg pirított mogyoró

 

Sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva

Sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva

 

A sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva recept elkészítése

 

Egy csendes délutánhoz, estéhez találtuk ki ezt a kínálótálat, akár egy beszélgetős-borozós alkalom kísérőjeként. Nézzék meg, és készítsék is el!

A finomra reszelt füstölt sajtot, trappista sajtot keverőtálba szórjuk, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a habosra kevert puha vajat sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk. A sajtokhoz aktuális árakat itt találnak.

Ezután lefóliázva, 2 órára hűtőbe tesszük pihentetni, hogy az ízei összeérjenek, majd három egyforma részre osztjuk, és vizes kézzel egyforma vastag rudakká sodorjuk.

Most külön-külön az apróra vágott snidlingbe, pritaminpaprikába, a darált mogyoróba forgatjuk, és lefóliázva 1 órára hűtőbe tesszük dermedni.

Tálaláskor vízbe mártott késsel egy centi vastag szeletekre vágjuk, majd egy centi vastag, formával kiszúrt kalácsszeletekre állítjuk és zöldhagymával, paprikával, koktélparadicsommal, petrezselyemmel díszítjük.

 

Itt egy másfajta sajtos receptet találnak, bizonyára vannak, akiknek ez is egy sajtfalat - nézzék meg, készítsék is el!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Három ízű sajtfalatok fűszerekbe, magvakba forgatva
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.