A sajtropogós recept hozzávalói
- 20 dkg sajt,
- 15 dkg vaj,
- 0,5 dl tej,
- 5 dkg darált dió,
- 10 dkg zsemlemorzsa,
- 3 db tojás,
- 2 dl olaj,
- 16 dkg majonéz,
- 10 dkg liszt
Sajtropogós
A sajtropogós recept elkészítése
Egy egyszerű kis ropogtatnivaló, ha épp nem bolti termékre vágyunk. Gyorsan, könnyedén elkészíthető, igazi alternatívája egy készterméknek. Nézzék meg, készítsék is el így!
A vajból, lisztből, világos vajas rántást készítünk. Tejjel felengedjük, sózzuk, és egy sűrű besamelmártást készítünk. Ha esetleg valami különlegesebb sajttal próbálkozna, próbálja ki goudával, amelynek az aktuális árát itt találja.
Hozzáadjuk a reszelt sajtot, golyó- vagy rúdformára formázzuk, diós zsemlemorzsás panírba forgatva aranysárgára sütjük, majonézzel vagy áfonyával tálaljuk. Valóban ennyire egyszerű és gyors, próbálják ki!
További sajtos receptjeinket itt találja.
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!
Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!
Jó étvágyat kívánunk!