Sajtropogós

A sajtropogós recept hozzávalói

  • 20 dkg sajt,
  • 15 dkg vaj,
  • 0,5 dl tej,
  • 5 dkg darált dió,
  • 10 dkg zsemlemorzsa,
  • 3 db tojás,
  • 2 dl olaj,
  • 16 dkg majonéz,
  • 10 dkg liszt
Sajtropogós

Sajtropogós

 

A sajtropogós recept elkészítése

 

Egy egyszerű kis ropogtatnivaló, ha épp nem bolti termékre vágyunk. Gyorsan, könnyedén elkészíthető, igazi alternatívája egy készterméknek. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Először is a vajból, lisztből, világos vajas rántást készítünk. Tejjel felengedjük, sózzuk, és egy sűrű besamelmártást készítünk. Ha esetleg valami különlegesebb sajttal próbálkozna, próbálja ki goudával, amelynek az aktuális árát itt találja.

Hozzáadjuk a reszelt sajtot, golyó- vagy rúdformára formázzuk, diós zsemlemorzsás panírba forgatva aranysárgára sütjük, majonézzel vagy áfonyával tálaljuk. Valóban ennyire egyszerű és gyors, próbálják ki!

 

További sajtos receptjeinket itt találja.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.