Sajtropogós

A Sajtropogós hozzávalói

  • 20 dkg sajt,
  • 15 dkg vaj,
  • 0,5 dl tej,
  • 5 dkg darált dió,
  • 10 dkg zsemlemorzsa,
  • 3 db tojás,
  • 2 dl olaj,
  • 16 dkg majonéz,
  • 10 dkg liszt

 

Sajtropogós

Sajtropogós

A Sajtropogós elkészítése

A vajból, lisztből, világos vajas rántást készítünk.

Tejjel felengedjük, sózzuk, és egy sűrű besamelmártás készítünk. Ha esetleg valami különlegesebb sajttal próbálkozna, próbálja ki Gaudával. Amelynek az aktuális árát itt találja.

Hozzáadjuk a reszelt sajtot, golyó- vagy rúdformára formázzuk, diós zsemlemorzsás panírba forgatva aranysárgára sütjük, majonézzel vagy áfonyával tálaljuk.

Valóban ennyire egyszerű és gyors, próbálják ki!

További sajtos receptjeinket itt találja.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajtropogós
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.