Szőlőlevélben sült lágy kecskesajt

Hozzávalók

4 db szőlőlevél, 20 dkg kecskesajt, 1 csokor snidling, 2 evőkanál dió (darált), só, bors, olívaolaj

 

Szőlőlevélben sült lágy kecskesajt

Szőlőlevélben sült lágy kecskesajt

 

A szőlőleveleket folyó vízben mossuk le, majd csepegtessük le és itassuk le a vizet róla.

Vágjuk négybe a sajtot és rakjuk a szőlőlevél közepébe.

Keverjük össze az apróra vágott snidlinget, a dióval, a borssal és az olívaolajjal.

Tegyük a sűrű egyveleget a sajtra.

Egy csipet só jön.

Csavarjuk fel a szőlőleveleket, mintha a töltött káposzta tölteléket készítenénk.

Ügyelve arra, hogy a szőlőlevél fedje be a sajtot. Kenjük meg a külsejét is olívaolajjal és mehet a sütőre.

A grillsütőn kb 3-4 perc múlva  a sajt elolvad a szőlőlevelekben, ekkor lehet fogyasztani.

Ne spóroljuk valamilyen finom fehérborral hozzá.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szőlőlevélben sült lágy kecskesajt
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.