Csípős, paradicsomos saláta

Hozzávalók

1 üveg bab, 1 kis üveg kukorica (csemege), 1 dl olívaolaj, 1 teáskanál paprikakrém (csípős), 2-3 dl ketchup, só, bors, 1 csomag újhagyma, 1 db paprika (pritamin), citromlé, 2 db lilahagyma, 2 db paradicsom, cukor, 1 csomag petrezselyem

 

Csípős, paradicsomos saláta

Csípős, paradicsomos saláta

 

Egy nagyobb keverőtálba öntjük bele az olajat.

Hozzátesszük a fűszereket, a ketchupot, a finomra vágott petrezselymet, a felszeletelt hagymákat, a csíkra vágott paprikát, a cikkekre vágott paradicsomot és a paprikakrémet.

Óvatos mozdulatokkal összekeverjük, majd hozzáadjuk a csemegekukoricát és a babot.

Legalább 12 órát állni hagyjuk a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.

Kínálhatjuk salátahalmon, vagy grill húsok köreteként.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csípős, paradicsomos saláta
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.