Csípős, paradicsomos saláta

Hozzávalók, csípős, paradicsomos saláta

1 üveg bab
1 kis üveg csemege kukorica
1 dl olívaolaj
1 teáskanál csípős paprikakrém
2-3 dl ketchup

bors
1 csomag újhagyma
1 db pritamin paprika
citromlé
2 db lilahagyma
2 db paradicsom
cukor
1 csomag petrezselyem

 

Csípős, paradicsomos saláta

Csípős, paradicsomos saláta

 

A csípős, paradicsomos saláta recept elkészítése

 

Egy nagyobb keverőtálba öntjük bele az olajat. Hozzátesszük a fűszereket, a ketchupot, a finomra vágott petrezselymet, a felszeletelt hagymákat, a csíkra vágott paprikát, a cikkekre vágott paradicsomot és a paprikakrémet.

Óvatos mozdulatokkal összekeverjük, majd hozzáadjuk a csemegekukoricát és a babot. Legalább 12 órát állni hagyjuk a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek. Kínálhatjuk salátahalmon, vagy grill húsok köreteként.

Ha szívesen megnézne további salátás recepteket, hogy válogathasson, megteheti itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában. Jó válogatást, jó választást, hangulatos elkészítést!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csípős, paradicsomos saláta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.