Csípős zöldségsaláta

A csípős zöldségsaláta recept hozzávalói

1 üveg bab, 1 kis üveg csemege kukorica, 1 dl olívaolaj, 1 teáskanál csípős paprikakrém, 2-3 dl ketchup, só, bors, 1 csomag újhagyma, 1 db pritamin paprika, citromlé, 2 db lilahagyma, 2 db paradicsom, cukor, 1 csomag petrezselyem

Csípős zöldségsaláta

Csípős zöldségsaláta

 

A csípős zöldségsaláta recept elkészítése

 

Egy olyan jó kis saláta következik most, ami önmagában is megállja a helyét, de, leginkább grillekhez köretként is adható. Egy újabb tipp a Mit főzzünk ma? recepttárából!

Egy nagyobb keverőtálba öntjük bele az olajat. Hozzátesszük a fűszereket, a ketchupot, a finomra vágott petrezselymet, a felszeletelt hagymákat, a csíkra vágott paprikát, a cikkekre vágott paradicsomot és a paprikakrémet.

Óvatos mozdulatokkal összekeverjük, majd hozzáadjuk a csemegekukoricát és a babot. A csemegekukoricához aktuális árat itt találnak. Legalább 12 órát állni hagyjuk a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek. Kínálhatjuk salátahalmon, vagy grill húsok köreteként.

 

Ha szívesen megnézne további salátás recepteket, hogy válogathasson, megteheti itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában. Jó válogatást, jó választást, hangulatos elkészítést!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csípős, paradicsomos saláta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.