Egyszerű hússaláta

Az egyszerű hússaláta recept hozzávalói

20 dkg gépsonka, 20 dkg trappista sajt, 20 dkg ecetes uborka, 2 db zöldpaprika, 2 fej lilahagyma, só, bors, olívaolaj, fehérborecet

Egyszerű hússaláta

Egyszerű hússaláta

 

Az egyszerű hússaláta elkészítése

 

Valóban egyszerű, valóban gyors, valóban praktikus - jól válogatott alapanyagok, jó recept, ami hamar elkészül! Vágjanak bele!

A paprikát, lilahagymát karikára, a többi nyersanyagot vékony metéltre vágjuk. Keverőtálban a lilahagymát lesózzuk, hozzáadjuk a paprikát, állni hagyjuk kb. 20 percet.

Összekeverjük az olívaolajjal és borssal és a fehérborecettel. Hozzáadjuk a metéltre vágott nyersanyagokat. Összekeverjük, már készen is van, tálaljuk. Trappistához aktuális árat itt találnak.

Édességre gondolt? Kattintson ide, nézzen körül! Húsételek között szeretne böngészni, csirkemell, pulykacomb, marha hátszín, sertéscomb? Nem probléma, széles a választék, nézzen körül itt! vagy talán egy jó leves? Itt lehet válogatni!

Itt egy másik salátatipp!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Egyszerű hússaláta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.