Egyszerű virslisaláta

Hozzávalók, egyszerű virslisaláta

40 dkg héjában főtt burgonya
3 db kemény paradicsom
2 db zöldpaprika
4 szál zöldhagyma
1 közepes fej lilahagyma
1 csokor piros retek
6 db baromfi virsli
0.7 dl olívaolaj
0.5 dl fehér borecet
1 csokor petrezselyem

frissen őrölt bors

 

Egyszerű virslisaláta

Egyszerű virslisaláta

 

Az egyszerű virslisaláta elkészítése

 

Egyszerű, mezei baromfivirsliből egyszerű salátarecept, ami azért jóval több, mintha megmikrózva tálalnánk a virslit:). Nézzék meg, próbálják ki!

A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és a paradicsommal, tv paprikával, zöldhagymával, lilahagymával, a tisztított piros retekkel, és a főtt virslikkel vékony karikákra szeleteljük. A baromfi virslihez aktuális árat itt találnak.

Ezután salátástálba tesszük, meglocsoljuk, az olívaolajjal, a fehér borecettel, megszórjuk, az aprított petrezselyemmel, sóval, és őrölt borssal. Az egészet lazán átforgatjuk, hogy ne törjenek szét a zöldségek, és 2-3 órára hűtőbe tesszük érlelődni. Tálaláskor a hideg virslisalátát tányérra halmozzuk, majd petrezselyemmel díszítjük, és friss rozskenyeret kínálunk mellé.

Egy másik salátareceptet itt találnak. Ha sok-sok salátarecept közül szeretnének válogatni, akkor kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Egyszerű virslisaláta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.